Известие

Collapse
No announcement yet.

Потъващ съединител

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Потъващ съединител

Снощи се върнах от немско с колата нали ходих, та в Австрия ми се случи първо, а после и на други места, за щастие не беше фатално ... потъваше ми съединителя и оставаше така ... натискам няколко пъти (помпя един вид) и се оправя ... търсих ама нещо не видях във форума подобни проблеми и затова реших да питам ... не ми свети никаква лампичка, та ... някой идея какво може да е ?

Или отговора е - карай на сервиза, той Румен ще каже сигурно ще я закарам де, все пак минах общо близо 5000 км без преглед, не ме предаде като цяло количката, доволен съм

Та ... идеи като цяло?

уф в момента съм на 4-5-6 бири и не мога да ссвържа едно изречение, ако пиша глупости ме извинете

п.п. абе що ми дава 7 и 15 след като е 9 и 15 вечерта ... толкоз мнооо ли съм пил
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Най-вероятно гумичките на помпата са ти отишли и взима въздух. Сменяш и си Ок. Елементарна работа
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

!

ама нали бяха 2 горна и долна или пак сам се обаркал нешто?
      НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Абе най-добре ходи при румен да те оправят Иначе помпите са две горна и долна и обикновенно долната сдава багажа
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: Потъващ съединител

Първоначално публикувано от wasp
          п.п. абе що ми дава 7 и 15 след като е 9 и 15 вечерта ... толкоз мнооо ли съм пил
          Май е 8 и 15
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Re: Потъващ съединител

Първоначално публикувано от Naso
            Първоначално публикувано от wasp
            Май е 8 и 15
            беше 9:15 , сигурен съм чекнах 3 часовника из нас ... всичките показваха 9:15. Аз като излизах навън сума ти време карах по нашето време, докато се усетя после бях 1 час на далавера.

Comment

:офтопик:
              пусни някоя снимка да видим и ние свят...
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

на мен ми струваше 65 лв. да ми оправят проблема... Смениха помпа на съединителя..
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  :офтопик:
                  пусни някоя снимка да видим и ние свят...
                  http://kk.drun.net/v/2006-08-11/

качил съм около 450 снимки тя жената основно снима, аз карах, но има и разни други от градовете ... качеството не е добро много , но все пак самсунгчето е старо ...

Първоначално публикувано от Mind_Control
                  на мен ми струваше 65 лв. да ми оправят проблема... Смениха помпа на съединителя..
                  дано да не е нещо много скъпо ... че точно сега съм се охарчил доста
                  А и като че ли нещо антифриз ми капе май отдолу някъде към средата ... абе има доста неща за проверка ...

Comment

Колеги кой е Румен и къде да го намеря, че и на мен сутринта ми потъна съединителя и го вдигах с крака си докато стигна на бачкане.
                    Горд собственик на Alfa 146, 1,6i Boxer

Comment

Телефона на Румен е 088 894 4656

звънни му и се разберете, той ще ти обясни къде е точно сервиза. Общо взето е малко зад СофАвто на Г. М. Димитров

Comment

Working...
                      X